Din 2019 urmăresc și grupuri de Afaceri din România. Iată un top cu cele mai active și interesante grupuri pe Facebook despre Antreprenoriat:

Ești pasionat și de marketing, atunci vezi aici: 20 grupuri de Marketing pe Facebook din Moldova și România

1. Grupul Antreprenorilor din România

Grupul Antreprenorilor din Romania. Probabil, cel mai mare Grup din România creat pentru a aduce împreună Antreprenorii romăni. Aici se permite comunicarea, să schimbul de cunoștințe, căutarea furnizorilor de încredere, Networking-ul și ajutorul reciproc. Acest grup repsinge publicitatea și promovarea agresivă.

2. Start Up Nation

START UP NATION. Grup destinat antreprenorilor Start Up Nation, Start Up Plus, Diaspora Start Up, Star-Tech Innovation. Surse de finanțare și dezvoltare pentru firmele de tip Start Up. La fel, vezi și grupul START-UP NATION 2020, grup destinat beneficiarilor și aplicanților programului START-UP NATION.

Inspirație: 121 citate, fraze și aforisme despre afaceri și antreprenoriat

3. Upriserz – platformă de învățare online pentru afacerea ta

Upriserz – platforma de invatare online pentru afacerea ta. Aici găsești soluții și procese practice pentru a ajunge la rezultate mai bune. Foarte bun pentru toți oamenii cu gândire antreprenorială. Găsești sfaturi și idei pentru a dezvolta o afacere, răspunsuri la întrebările cu care te confrunți în acest moment legate de dezvoltarea ta. La fel, găsești soluții legate de vânzări, recrutare, antreprenoriat, ș.a.m.d. + posibilitatea de a face parte dintr-un mastermind cu oamenii potriviți nevoilor tale.

4. Tineri Antreprenori Ro

Tineri Antreprenori Ro. Un grup creat pentru schimb de informații. Aici sunt postate zilnic zeci de articole din domeniul Afacerilor. De la studii de caz, la știri de ultimă oră.

5. Antreprenoare

Antreprenoare. Își propune să aducă împreună antreprenoarele românce ca să creeze o comunitate puternică a femeilor de afaceri. Aici se cer și se ofer sfaturi, consultanță, suport și informații utile pentru orice femeie de afaceri.

6. Antreprenoriat și Leadership

Antreprenoriat și Leadership. Acest grup este deschis pentru a primi informații din zona de business: articole, poze, conferințe,cursuri, expoziții, proiecte, etc.

Vezi și 80+ Bloguri de Marketing și Antreprenoriat din Moldova și România

7. Resurse Antreprenoriat

Resurse Antreprenoriat. Grup creat pentru a avea și a oferi o sursă de informații antreprenorilor. Grupul conține actualizări zilnice cu știri și noutăți în domeniu, exemple de bune practici etc.

8. Antreprenori – Start Up Romania

Antreprenori – Start Up Romania. Este un grup care dorește să ofere informații prețioase tinerilor la început de drum: discuții, idei, dar și ajutor reciproc. Această comunitate își dorește să promoveze adevaratele valori, ca tinerii să aibă inițiativă și continuitate.

9. Antreprenori în România

Antreprenori în România. Grup în care beneficiezi de acces la informații privind surse de finanțare, oportunitîți de afaceri, sfaturi de la specialiști și antreprenori cu experiență pentru dezvoltarea afacerii tale. Îți poți prezenta afacerea, evenimentele, oportunitățile și da share informațiilor de interes pentru comunitate, fie din terțe surse, fie din surse proprii.

Vezi și: 6 lecții de Business cu Sânge Rece

1o. Grupul Antreprenorilor Români

Grupul Antreprenorilor Români. Încă un grup de Afaceri în România pentru toți cei la început de drum sau antreprenori cu experiență, care doresct să se ajute reciproc cu informații.

11. Micii antreprenori

Micii antreprenori. Grupul vine în sprijinul tuturor tinerilor care-și doresc să fie antreprenori. La început este destul de greu să demarezi un business în România, așa că, Robert Mtk a deci să creeze o comunitate în care să existe ajutor fără a aștepta nimic în schimb.

12. Antreprenoriat – #ThinkBusiness

Antreprenoriat – #ThinkBusiness. Aici găsești informații, oportunități, prezentări de evenimente și soluții de consultanță și finanțare de afaceri. Aici se scriu idei, soluții, proiecte, pentru a dezvolta afaceri profitabile.

13. Tineri Antreprenori – sfaturi, idei și business

Tineri Antreprenori – sfaturi, idei și business. Aici se postează mai des informații despre cursuri de calificare, cărți interesante din domeniu, articole etc.

Citește: Abordarea clienților nemulțumiți și secretele pentru obținerea loialității clientului

14. Antreprenoriat Digital în România

Antreprenoriat Digital în România. Grup creat cu scopul de a facilita tranziția companiilor din România către economia digitală, dedicat atât celor care oferă, cât și celor care caută să adopte tehnologii digitale.

15. Grupul Antreprenorilor Romani

Grupul Antreprenorilor Romani. Acest grup își propune să reunească toți antreprenorii români care sunt activi pe Facebook, oriunde în lume s-ar afla ei.

Citește, la fel, și: 7 trucuri în analiza corectă a concurenților

16. Online Business România

Online Business România. Scopul grupului este crearea unui spațiu în mediul digital unde membrii să își promoveze afacerile online, să ceară sfaturi, să ofere sugestii și recomandări.

17. Lasă Vrăjeala

Lasă Vrăjeala. Este un grup pe Facebook despre cum să îți construieși o afacere în jurul pasiunilor/intereselor tale.

18. Comerț Electronic

Comerț Electronic. Grupul se adreseaza tuturor celor implicați în E-commerce: Proprietari de magazine online, Dezvoltatori de magazine online, dezvoltatori de Platforme e-commerce, Furnizori de servicii de promovare online și de alte servicii adresate magazinelor online.

19. Tax Advisors Group

Tax Advisors Group. Grupul este destinat economiștilor, contabililor, experților contabili, auditorilor financiar, consultanților fiscali, specialiștilor în resurse umane, avocaților , juriștilor indiferent de forma în care profesează, precum și Antreprenorilor interesați de discuțiile de pe grup;

Pin It