Un selfie reușit trebuie să reflecte realitatea. Simon Hooper, tată a 4 fetițe, cunoaște această faptă. El a decis să arate realitatea unui tată cu mai mulți copii. Care sunt rezultatele? Peste 450 000 followeri pe instagram și numărul acestora continuă să crească.

Cea mai mare fiică a lui Simon are 9 ani, cea mijlocie – 6 ani, iar anul trecut, soția i-a adus tăticului un adevărat cadou – fete gemene! Vezi mai jos câteva poze și comentariile pe care le face Simon pe Instagram:

Cresc dințișorii și fetițele îmi comunică asta prin plâns. Aceste strigăte seamănă mai mult cu geamătul unui animal rănit. Nu le pot învinui, dar mă simt într-o scena din „Alien”. Sigur că nimeni nu va suferi, dar sensul rămâne același.

Au trecut doar 2 minute din momentul în care numărul copiilor noștri a crescut de la 2 la 4. Fiind căsătorit cu o moașă, care mi-a adus 4 fetițe, uneori uit cât de norocoși suntem. Am luat-o drept lege că copii noștri s-au născut sănătoși. Cu părere de rău, se întâmplă și altfel.

Astă seară, soția mi-a dat o sarcină destul de simplă: „Mergi și fă valiza copiilor”. În capul meu dintr-o dată a apărut un plan (și de ce nu pot lua lucrurile în serios?). Mi-am așezat fetițele în geantă și așteptam soția să aprecieze gluma. Dar ea nu a apreciat!

Doar eu sau toți bărbații au învățat să doarmă pe cele 15 cm din marginea patului? Indiferent de mărimea dormitorului și numărul de persoane pe ea, mă găsesc întotdeauna retrogradat pe „partea masculină”. M-am deprins, de fapt, și sunt sigur că aș putea să dorm pe partea de sus a peretelui și să nu cad.

Maine este Ziua Internațională a Femeii, și eu o sărbătoresc. Cu toate că eu sunt în minoritate absolută, voi sărbători această zi, pentru că fetele mele – sunt ființe puternice și independente.

În această săptămână, fiica mea cea mare studiază în școală relațiile sexuale. Luând în considerație că mama ei este moașă, ea știe deja totul despre vagin. Astăzi, ea a decis să mă întrebe despre bărbați. M-am simțit ca un copil întimidat, dar i-am promis să spun adevărul.

Dintre momentele mele favorite: „Tati, ai purta un prezervativ?”. Eu: „Da” „Atunci de ce ai atât de mulți copii?”. Abia aștept să mă întrebe dacă masturbez… atunci mă ghemuiesc și mor de rușine.

Acel moment, când cumperi fetelor un I-phone 🙂

Ar trebui să fiu ofensat de faptul că e rândul meu să îmbrac copiii, și în loc să aleg singur cu ce să le îmbrac, mă duc și văd hainele deja pregătite?”

Tata – este un perete de cățărare mare și viu. Repetăm o scenetă pentru Talente: cât de mulți oameni pot urca pe mine până cad la podea și plâng ca un copil, care, pentru prima dată și-a zgâriat genunchiul.