Cu un milion de fotografii încărcate pe Instagram în fiecare zi, nu este o surpriză că nu mai știi ce conturi să urmărești și pe care nu. Doar vrei să le alegi pe cele mai interesante, nu-i așa?
în cele ce urmează, îți prezentăm mai mult decât conturi de Instagram ale fetelor frumoase de 22 de ani sau conturi gen @richkidsof… . Sunt profiluri de Instagram utile, inspiraționale, motivaționale și… relaxante. Fă-te comod și admiră.

1. Yoga toată ziua – @yoga_girl  

Rachel Brathen este pasionată de yoga și locuiește pe insulele Caraibe. Rachel folosește Instagram pentru a oferi sfaturi în materie de yoga și este, de altfel, magnifică în ceea ce face. Chiar și acum, când este însărcinată.

2. Un corp demn de Hollywood – @msjeanettejenkins

Janet scoate la iveală secretele vedetelor de a Hollywood în materie de diete și exerciții.

3. Trăiește sănătos – @nataliejillfit

Natalie a fost părăsită de soț doar pentru că s-a îngrășat pe parcursul sarcinii. Acum, „cred că își mușcă coatele”. Vedeți cum a transformat-o un mod de viață sănătos.

4. Fitness pozitiv – @basebodybabes

Acesta este contul de Instagram a două surori din Australia. Dacă visați la un corp de invidiat, vă recomdăm să urmăriți acest profil.

5. Rețetele unei vieți dulci –  @ROYFARES

Mmmm… Yummy….

6. O nouă zi, o nouă mâncare – @DITSEN

Parcă le simt și aici mirosul….

7. A găti este o artă – @SPOONFORKBACON

Atunci când se întâlnește un fotograf și un food stylist iese asta:

8. Gustos = Sănătos – @straightforward_nutrition

Cine a spus că sunt antonime?!

9. A fi părinte e super! – @confettis

Și e colorat de tot!

10. Afaceri cu șase copii – @chloeandbeans

Chloe este din Australia. Are 22 de ani și deja a născut șase copii. Are un fiu de trei ani, unul de patru ani, unul de un a și jumătate și recent, a mai născut tripleți. Ia vedeți cum se descurcă 🙂