Prietenia unui bărbat cu o broască a trecut la un alt nivel. Când am aflat istoria, am crezut că e doar o poveste de adormit copiii, dar s-a dovedit a fi realitate. Am decis să ne împărtășim informațiile aflate.
Într-o noapte, Chris Newsome a observat-o în faţa balconului. A lăsat-o în pace şi şi-a văzut de ale lui.
A doua noapte, la fel: broasca, tot acolo.
A treia noapte, a început să se întrebe de ce se întâmplă asta, dar de vreme ce oricum se întâmpla, de ce nu s-ar distra puţin?

Ei bine, Chris i-a făcut un mic dar ineditului său vizitator: cu puţină hârtie roz şi lipici i-a confecţionat o pălărie. Când i-a aşezat-o pe cap, broasca din realitate a devenit una ca cele din desenele animate. Am putea spune că seamănă un pic și cu Oache, prietenul Mariei Mirabela.

Chris a adăugat apoi o pană de aceeaşi culoare, roz, şi un monoclu, dându-i un aer aristocratic prietenului batracian.

Încântat de ideea lui, Chris a perseverat şi i-a făcut „musafirului” şi o pălărie în stil western, dar şi o şapcă de baseball, pe care i-a aşezat-o invers, ca şi cum ar fi un rapper din anii ’90. A fotografiat-o și a postat imaginile amuzante pe Imgur, unde au fost foarte apreciate.

Cu o idee simplă şi amuzantă, o broască s-a transformat într-o apariţie simpatică pe internet. Ce ar fi dacă ne-am promova produsele sau serviciile la fel de interesant?! Cine acceptă provocarea?