Mâine, adică pe 29 septembrie, se va desfășura Webstock – cea mai mare conferință Social Media din România. Sunt invitat în calitate de blogger și vin să îți cer sfatul… Să o luăm pe rând 🙂

Ce promit organizatorii?

Doua sesiuni și șase (Șase, Karl!) micro-conferințe care se vor desfășura în paralel. Cele doua sesiuni vor aduce pe scena eroi din online și offline care prin poveștile lor vor oferi audienței o doză de inspirație. Micro-conferințele sunt un maraton de noutăți și de inovație în online și abordează următoarele teme: Influencer Marketing, Blogging, Instagram, Best practices, New digital ideas, Visual marketing. Și aici apare dilema mea… Ce cunoștințe ai dori să aduc din București?

Țin să menționez, că seara, după 19.00 se va desfășura Gala Webstock Awards, în cadrul căreia se vor decerna cele premii pentru cele mai creative și inedite campanii în Social Media din România, lansate în ultimul an.

IMPORTANT! Evenimentul poate fi urmărit online pe www.webstock.ro, începând cu orele 09.00.

Actualizare Post Conferință. Tot ce vei citi și privi mai jos a apărut în acest articol după desfășurarea Webstock 2017. Așadar, în postarea de mai jos vei găsi toate sfaturile prietenilor mei din Facebook despre Dilema descrisă mai sus 🙂

În cele ce urmează, îți pun la dispoziție înregistrările Video ale Conferinței. Începem cu prima parte:

Track A, Debates Section: Influencer Marketing & Blogging Session

Track B, How to Section: Instagram & Best Practices Session

Track C, Trends Section: New Digital Ideas & Case Studies Session

Bonus. Webstock Awards 2017

Am publicat mai multe articole cu video de la conferințe. Dacă te interesează și vrei să afli ceva nou, accesează conferințele Comunității, vei găsi multă informație utilă:  Supradoză, Forțele Contentului sau Unisol.