Ți-ai imaginat vreodată cât de mare și amplu este Facebook? În acest articol am adunat peste 150 link-uri ce îți vor simplifica activitatea pe această Rețea Socială. Aici vei găsi link-uri către sursele oficiale, cursuri gratuite, comunitățile Facebook, formulare și cereri de acces, raportare, soluționarea diverselor probleme. Iar la urmă te așteaptă un Bonus cu Instrumente mai Deochiate. Așadar, să începem cu cele mai necesare:

Oricine își promovează afacerea pe Facebook, cel puțin o dată a avut nevoie să ia legătura cu Centrul de Ajutor. A fost blocat profilul personal, pagina afacerii, contul de publicitate, au șters video pentru drepturi de autor. Înțelegi despre ce vorbesc, nu? 🙂

Și întotdeauna apare aceeași problemă (practic la toți!) – nu știi cum să iei legătura cu reprezentanții Facebook sau nu poți găsi formularul potrivit. Ce faci în acest caz?

Anume pentru aceste situații, am adunat mai jos o listă cu formulare de contact pentru un acces rapid la centrul de Ajutor Facebook. Numele formularelor sunt organizate pe categorii (pentru comoditatea ta), cu o scurtă explicație a motivului pentru care este necesar fiecare formular. Îți doresc să nu ajungi la aceste formulare, dar îți sugerez să păstrezi acest articol, pentru orice eventualitate 🙂

Drepturi de Autor și Mărci Comerciale

 1. Formularul pentru reclamații legate de încălcarea drepturilor de autor – Foloseşte acest formular pentru a raporta conţinut care consideri că îţi încalcă drepturile de autor. Poți folosi și această versiune – Formular reclamații drepturi de autor (varianta 2).
 2. Raportarea încălcării sau nerespectării drepturilor tale – Raportează o încălcare a utilizării dreptului de autor, a mărcii comerciale sau a altor drepturi.
 3. Cerere de informaţii despre plângerile referitoare la mărcile comerciale – Foloseşte acest formular în cazul în care conţinutul tău a fost şters ca urmare a unei plângeri privind încălcarea unei mărci comerciale şi consideri că acest conţinut nu ar fi trebuit şters.
 4. Trademark Report Form sau Formular pentru reclamații legate de marca comercială – Foloseşte acest formular pentru a raporta conţinut care consideri că îţi încalcă drepturile asupra unei mărci comerciale.

Conturi sau Profile Personale

 1. Cont dezactivat – nu îndeplineşte condiţiile. Trimite acest formular doar în cazul în care contul tău a fost dezactivat din cauza încălcării Declaraţiei de drepturi şi responsabilităţi Facebook. Aici găsești Formular cont dezactivat varianta 2 și Formular cont dezactivat varianta 3 a Formularelor pentru neîndeplinirea condițiilor.
 2. Cont Dezactivat – conturi multiple. Completează acest formular, dacă te-ai conectat la un cont de utilizator Facebook străin, care nu îți aparține.
 3. Cont Dezactivat din cauza vârstei. Trebuie să ai cel puţin 13 ani pentru a avea un cont pe Facebook. Completează acest formular pentru a verifica informaţiile despre cont.
 4. Confirmă-ţi identitatea cu Facebook. Completează acest formular pentru verificarea identității și revizuirea contului.
 5. Raportează un cont fals. Dacă nu ai un cont de Facebook şi trebuie să raportezi pe cineva care ţi-a preluat identitatea, te rugăm să completezi acest formular. Click aici pentru a afla mai multe detalii despre raportarea conturilor false. La fel, Raportează un Cont Fals (versiunea 2), dacă cineva a creat un cont de Facebook care a preluat identitatea ta sau a unei persoane pe care o cunoşti.
 6. Raportează contul unui deţinut. Se procesează doar rapoartele organelor de drept sau reprezentanților legii. Prin urmare trimiteți acest formular din adresa de e-mail oficială de lucru. Este posibil să nu primești răspuns la cererile trimise de la adrese de e-mail privată.
 7. Contul meu personal este cont memorial. Completează acest formular în cazul în care crezi că Facebook ţi-a transformat din greşeală contul personal în cont memorial. De asemenea, reţine că, dacă nu eşti proprietarul contului, iar proprietarul acestuia a decedat, Facebook nu îţi poate furniza datele de conectare şi nu va reactiva acest cont sub nici o formă.
 8. Contul meu personal a fost dezactivat. Completează formularul în cazul în care consideri că contul tău a fost dezactivat din greşeală și vrei Facebook să investigheze problema. Versiunea 2 a formularului o găsești aici: Cont Facebook Dezactivat din Greșeală.
 9. Raportează un copil care nu are încă vârsta minimă necesară. Completează formularul în cazul în care consideri că există un copil cu vârsta mai mică de 14 ani care foloseşte Facebook. Aici găsești versiunea 2 a formularului de raportarea copiilor sub vârsta minimă.
 10. Schimbarea numelui specific limbii tale. Completează acest formular pentru a confirma că numele tău în limba maternă este nume real.
 11. Numele meu nu a fost acceptat. Dacă nu te-ai putut conecta la contul de Facebook folosind numele tău real, completează formularul pentru ajutor.
 12. Raportarea unei probleme privind confirmarea contului. Folosește acest formular dacă întâmpini dificultăți la confirmarea contului tău cu ajutorul numărului de telefon mobil.
 13. Schimbarea Numelui pe Facebook. Cerere pentru modificarea numelui tău pe Facebook.
 14. No pot schimba Poza de Profil. formular pentru raportarea problemelor legate de schimbarea pozei de profil.
 15. Șterge-mi contul Facebook. Dacă nu crezi că vei mai folosi Facebook vreodată şi vrei să-ţi fie şters contul, folosește acest formular pentru a rezolva întrebarea 😉

Experiența în Utilizare sau Interacțiune cu Facebook

 1. Cum raportezi diverse lucruri pe Facebook? Informează-te aici despre cum raportezi diferite abuzuri și probleme legate de Facebook.
 2. Raportează erorile cu Paginile Indisponibile. Folosește acest formular pentru a raporta erorile cu “Page Unavailable”.
 3. Postările nu apar în Fluxul de Știri. Dacă întâmpini probleme cu unele postări pe care nu le vezi în Noutăţile, raportează-le în acest formular.
 4. Postările mai vechi nu se încarcă. Formular pentru a raporta greșelile cu afișările postărilor mai vechi.
 5. Contrapunerea Postărilor Sponsorizate. Folosește acest formular pentru a raporta contrapunerea postărilor sponsorizare, când apar în Flux una peste alta.
 6. Raportează o problemă legată de Pagini Facebook. Dacă ai probleme cu Paginile Facebook, raportează-le aici.
 7. Nu poți adăuga membri noi în Grup.
 8. Nu poți șterge un Grup.
 9. Raportează un Grup sau Eveniment Indisponibil. Dacă vezi un mesaj de eroare conform căruia un grup sau un eveniment este indisponibil, folosește acest formular pentru a raporta problema sau raportează aici: Grupul meu este Indisponibil.
 10. Primește Asistență pentru Jocuri. Folosește acest formular pentru a raporta orice problemă legată de jocurile Facebook.
 11. Raportează probleme legate de Căutare. Orice problemă legată de Căutare pe Facebook o raportezi prin intermediul acestui formular.
 12. Raportează Probleme legate de Scroll.
 13. Raportează Probleme legate de Invitații. Raportează aici problemele și erorile legate de Invitațiile în grup, Eveniment.
 14. Raportează Problemele cu Notificările. Toate problemele legate de notificări Facebook le raportezi prin intermediul acestui formular sau aici: Notificările nu se deconectează. Iar dacă ai probleme cu notificările prin E-mail, raportează-le aici: Probleme cu Notificările prin E-mail.
 15. Raportează problemele legate de Facebook Notiție.
 16. Cadouri Facebook. Raportează aici toate problemele legate de expedierea, primirea cadourilor Facebook.
 17. Conținut pierdut în timpul reactivării. Folosește acest formular pentru a raporta problemele legate de dispariția postărilor după reactivarea paginii, a profilului personal.
 18. Mesajele Text pentru Facebook Mobil. Folosește acest formular, dacă ai probleme cu mesajele text Facebook pentru mobil.
 19. Cererea de prietenie nu dispare. Raportează aici problemele legate de cererile în prietenie.
 20. Dispar prietenii din Facebook. Aici raportezi probleme legate de dispariția prietenilor din lista ta de prieteni.
 21. Nu pot găsi o persoană. Scrie aici, dacă nu îți reușește să găsești un om pe Facebook.
 22. Prietenii îmi apar și dispar pe Chat.
 23. Chat-ul apare Oprit pentru Prieteni. Când prietenii te văd mereu în afara rețelei.
 24. Probleme cu încărcarea Chat-ului. Raportează aici, dacă chat-ul tău nu se încarcă.
 25. Nu văd mesajele noi în Chat. Formular pentru raportarea problemelor cu mesajele noi pe Facebook.
 26. Nu se expediază mesajele. Formular pentru raportarea problemelor cu expedierea mesajelor pe Facebook.

Cereri de Informații și Date

 1. Solicitare de date despre copil. Completează acest formular pentru a primi date din profilul copilului tău de pe Facebook înainte ca contul copilului să fie șters.
 2. Întrebări privind Politica de utilizare a datelor. Acest formular este doar pentru întrebări sau clarificări privind Politica de utilizare a datelor Facebook (denumită și Politica de confidențialitate) sau acordul  cu TRUSTe.
 3. Accesarea şi descărcarea informaţiilor tale de pe Facebook. Facebook îţi pune la dispoziţie modalităţi prin care poţi accesa, descărca şi transfera informaţiile tale către un alt serviciu.
 4. Solicitară ajutor cu setările pentru publicitatea copilului tău. Confirmă că ești părinte sau tutore pentru a obține ajutor în modificarea setărilor copilului tău în asocierea numelui lui cu publicitatea.

Acces

 1. Acces restricţionat (IP necorespunzător). Încerci să accesezi Facebook de la o adresă IP (Protocol Internet) care este asociată cu un ISP (Furnizor de servicii Internet) greşit configurat sau cu un comportament abuziv. În cazul în care consideri că este vorba despre o eroare, completează acest formular.
 2. Trimite sugestii despre tehnologiiile de asistenţă şi accesibilitate oferite de Facebook. Acest formular este destinat trimiterii de sugestii în legătură cu tehnologiile de asistenţă şi accesibilitate asociate produselor oferite de Facebook.
 3. Facebook Ads API Standard Access Application. Dacă aplicația ta are deja nivelul de bază de acces la anunțul API, poți utiliza acest formular pentru a obține nivelul de acces Standard.
 4. Request Access to the Mobile Partner Portal. Dacă ești angajat al unui operator de telefonie mobilă, completează acest formular pentru a solicita accesul la portalul partenerilor mobili din Facebook sau pentru a raporta probleme legate de accesul la portal.

Probleme legate de E-mail

 1. Nu am primit e-mailul de confirmare. Completează acest formular dacă ai probleme la confirmarea contului de Facebook. Asigură-te că descrii problema exact aşa cum apare în cont.
 2. Adresă de e-mail deja folosită. Dacă există deja un cont de Facebook asociat cu adresa ta de e-mail sau numărul tău de telefon şi nu deţii respectivul cont, foloseşte acest formular pentru a anunța Facebook.
 3. Email Address Already Taken. Dacă vezi un mesaj care îți comunică precum că nu poți crea un cont Facebook, deoarece adresa ta de e-mail este deja preluată, folosește acest formular pentru a anunța Facebook.

Confidențialitate și Drepturi

 1. Dreptul la confidențialitate, cerere pentru ștergerea unei fotografii. Reține că acest formular este rezervat persoanelor pentru a raporta potențiale încălcări ale drepturilor de confidențialitate referitoare la imaginea lor pe Facebook. Aici găsești varianta 2 a cererii pentru ștergerea fotografiilor.
 2. Dreptul la confidențialitate, cerere pentru ștergerea unui video. Folosește acest formular dacă ți s-au încălcat drepturile de confidențialitate prin intermediul clipurilor video pe Facebook. Aici găsești varianta 2 a cererii pentru înlăturarea unui videoclip de pe Facebook.
 3. Raportează încălcarea drepturilor de confidențialitate. Aici raportez încălcările drepturilor de confidențialitate.

Conectare (logare) Facebook

 1. Must Log In To See This Page Error. Dacă întâlnești acest mesaj de eroare pe Facebook, utilizează formularul pentru a comunica despre asta.
 2.  Raportează o problemă la conectare. Dacă întâmpini probleme la conectarea sau probleme cu parola, utilizează acest formular pentru soluționa asta.
 3. Verificări de securitate care împiedică conectarea. Raportează problema către Facebook, dacă întâmpini dificultăți în procesul de conectare (logare) din cauza verificărilor de securitate.

Feedback pentru Facebook

 1. Formular Feedback și Raportare Fotografie. Trimite Feedback sau raportează o problemă legată de Fotografie.
 2. Scrie părerea ta și oferă sugestii în legătura cu o funcție Facebook. Comunică celor de la Facebook ce pot ei îmbunătăți în experiența ta de utilizare a rețelei sociale.
 3. Părerea ta despre Facebook for Every Phone. Oferă feedback și sugestii de îmbunătățire a experienței tale de utilizare a aplicației Faceboook for Every Phone.
 4. Feedback despre Pages Insights. Oferă sugestii despre experiența ta de utilizare a Statisticilor din paginile business.
 5. Feedback despre Promovarea paginilor Comerciale. Oferă o sugestie sau raportează o problemă, expuneți o părere despre promovarea paginilor business.

Plăți pe Facebook

 1. Asistenţă pentru plăţi. Completează acest formular dacă vrei să primești ajutor în legătură cu plățile Facebook. Colectare de fonduri, donații, jocuri și alte întrebări.
 2. Facebook Payments – Developer Payout Registration. Înregistrează-te aici pentru a solicita și seta plăți în aplicația ta Facebook.
 3. Formular Plăți pentru Reclame. Folosește acest formular dacă ai întrebări legate de plățile pentru reclame (inclusiv și de conturile de publicitate).

Publicitate pe Facebook

 1. Asistență, sfaturi și ajutor pentru publicitate pe Facebook. Aici vei găsi răspunsuri la întrebări legate de plăți pentru publicitate, crearea, livrarea, administrarea și performanțele reclamelor, setarea contului de publicitate, rapoarte și statistici, Instagram,
 2. Ads Pending Review more than 24 hrs. Completează acest formular, dacă publicitatea setată de tine așteaptă confirmare mai mult de 24 ore.
 3. Probleme cu Facebook Ads. Raportează aici orice problemă apărută cu Facebook Ads și setarea publicității pe Facebook.

Citește: Cum verifici eficiența reclamei pe Facebook și Instagram în offline

Întrebări legate de Moarte sau Invaliditate pe Facebook

 1. Solicitare de ştergere a contului unei persoane inapte din punct de vedere medical. Fără comentarii.
 2. Cerere de Cont Memorial. După ce o persoană a decedat, Facebook va transforma contul acesteia în cont memoria dacă o rudă sau un prieten trimite o cerere în acest sens. Reține că transformarea unui cont în cont memorial este o decizie importantă. Dacă nu ești rudă cu persoana care a decedat sau un prieten apropiat al acesteia, Facebook îți recomandă să iei legătura cu rudele persoanei înainte de a cere transformarea contului în cont memorial.
 3. Solicitarea Conținutului din Contul persoanei Decedate. Folosește acest formular pentru a cere tot conținutul din profilul personal al persoanei decedate.
 4. Solicitare specială pentru contul unei persoane decedate sau inapte din punct de vedere medical. Foloseşte și acest formular pentru a solicita ştergerea contului unei persoane decedate sau inapte din punct de vedere medical sau pentru a solicita transformarea contului în cont memorial.

Pagini Business / Comerciale

 1. Must Log In To See This Page Error. Dacă vezi acest mesaj de eroare în timp ce navighezi pe Facebook, utilizează acest formular pentru a raporta problema cu care te confrunți.
 2. Oferă Feedback despre o funcție Facebook. Scrie aici, raportează sau oferă sugestii despre funcțiile Facebook legate de paginile comerciale.
 3. Raportează o problemă legată de Pagina principală sau Noutăţi. Dacă ai probleme cu vizualizatorul de fotografii, folosește acest formular pentru a comunica problema cu care te confrunți.
 4. Cerere pentru Revizuirea Categoriei unei Pagini. Dacă crezi că pagina ta a fost catalogată greșit ca o pagină de comunitate, folosește acest formular pentru a cere revizuirea deciziei. Pagina însăși nu sa va schimba. Va rămâne pe Facebook și fanii pot continua să interacționeze cu această pagină.
 5. Feedback despre Statisticile Paginii. Scrie o părere sau oferă sugestii în legătură cu secțiunea Statisticilor din Pagina ta Comercială.
 6. Feedback despre Publicitate. Scrie o părere sau oferă sugestii în legătură cu Promovarea Paginii.
 7. Solicitarea accesului la Conținut de Brand. Completează acest formular pentru a solicita accesul la instrumentul de Conținut de Brand al Facebook. Formular disponibil numai pentru Pagini. Dacă distribui conținut de marcă pe Facebook, trebuie să utilizezi instrumentul de conținut marcat al Facebook și să urmărești Politica de conținut Marcat.

Probleme legate de Foto și Video pe Facebook

Must: 31 Resurse Gratuite cu Imagini de Înaltă Calitate

 1. Raportează o greșeală legată de Fotografii. Folosește acest formular dacă ai probleme cu pozele sau raportează aici, dacă nu poți selecta fotografiile.
 2. Drepturi de Confidențialitate, raportează o poză. Raportează fotografiile care îți încalcă drepturile de confidențialitate.
 3. Probleme cu Webcam pe Facebook. Folosește acest formular pentru a raporta problemele legate de înregistrarea video.
 4. Raportează probleme legate de Flash Uploader. Raportează aici problemele legate cu încărcarea imaginilor prin Flash Uploader.
 5. Probleme cu Video. Raportează aici problemele cu video pe Facebook.
 6. Probleme legate de încărcarea Video-urilor.
 7. Raportează o problemă privind clipurile video care dispar.
 8. Raportează o problemă privind Video Playback.
 9. Raportează o problemă privind Apelurile Video.

Pagini Oficiale Facebook

Ține minte și despre paginile oficial Facebook. Urmărește-le, fii la curent cu toate noutățile din prima sursă și oferă întrebări în comentarii, acolo poți primi răspunsuri oficiale.

 1. Facebook. Pagina oficială Facebook.
 2. Facebook for Business. Noutăți, sfaturi, exemple de realizare a scopurilor din Afaceri cu ajutorul rețelei Facebook.
 3. Facebook & Privacy. Informații utile despre distribuirea conținutului pe Facebook, știri despre cele mai recente schimbări, discuții despre problemele de confidențialitate în era digitală.
 4. Facebook Media. Urmărește această pagină pentru a afla cum personalitățile publice și mass-media folosesc Facebook (uneori într-un mod neobișnuit) pentru a-și atinge obiectivele.
 5. Facebook Design. Pagina designerilor, generatorilor de content și cercetătorilor, care lucrează la Facebook.
 6. Facebook Live. Harta Lumii cu toate live-urile pornite la momentul actual. Tare interesant, recomand 😉
 7. Facebook Developers. Aici găsești toată informația despre crearea, dezvoltarea și monetizarea aplicațiilor pe Facebook.
 8. Facebook Engineering.  Pagina despre Inginerii Facebook.
 9. Facebook Security. Pagină despre protecția datelor personale.
 10. Facebook Data Science. Echipa Facebook care creează platforme de colectare, administrare și analiză a datelor.
 11. Instagram. Pagina oficială Instagram pe Facebook.

Comunitatea și Centrul de Ajutor Facebook

Iar mai jos vei găsi o serie foarte Tare de Link-uri din care poți (și trebuie) învăța multe lucruri interesante despre Facebook. În primul rând, îți recomand să vizitezi Comunitatea de Ajutor Facebook. Vezi și link-urile de mai jos:

 1. Centrul de Ajutor Facebook. Fără comentarii.
 2. Utilizarea Facebook. Despre împrietenire, pagini, grupuri, plăți și multe altele.
 3. Administrare Cont Facebook. Toată informația despre contul tău Facebook.
 4. Confidențialitate și Siguranță Facebook. Cum păstrezi contul în siguranță? Despre conturi sparte, etichetarea prietenilor, conturi false, profil, setări, comenzi rapide și o-ho-ho!
 5. Politicile și Raportarea Facebook. Aici găsești informații despre cum raportezi diverse lucruri, raportarea problemelor, a încălcărilor și abuzurilor.

Util: Actualizarea iOS 14.5 – Cum optimizezi campaniile Facebook Ads

La fel, îți vor fi interesante următoarele link-uri:

 1. Inboxul de Asistență. Aici se păstrează toate conversațiile tale cu Asistența Facebook.
 2. Centrul de Siguranță Facebook. Aici găsești portalul pentru părinți, portalul pentru tineret, opțiuni de confidențialitate, verificarea securității, centrul de ajutor și centrul pentru prevenirea hârțuirii.
 3. Comunități Școlare Facebook. Ia legătura cu colegii de la şcoală. Găseşte grupuri pentru cursurile tale, cluburi şi altele. Postează fişiere, cum ar fi notiţe de curs sau teme pentru acasă. Trimite cu uşurinţă mesaje altor studenţi şi profesori.
 4. Condițiile de utilizare și politicile Facebook. Tot ce trebuie să știi, într-un singur loc.
 5. Standardele Comunității Facebook. Despre violență și comportamentul infracțional, siguranța, conținutul jignitor, integritatea și autenticitatea, respectarea proprietății intelectuale, solicitările legate de conținut.
 6. Carieră pe Facebook. Posturile Vacante în echipa Facebook.
 7. Pagini Facebook. Toate paginile Facebook în ordine alfabetică.
 8. Facebook Twitter. Conectează profilul tău Facebook cu Twitter.
 9. Facebook Insights. Acces la Statistica tuturor paginilor tale.
 10. Facebook Developer Tools. Aici găsești aplicații și tool-uri pentru Facebook, gen: acces token tool, API Upgrate Tool, Moderarea Comentariilor în Pluginul din site-ul.
 11. Facebook Open Source. Biblioteca Code-urilor pentru Programatori.
 12. Facebook pentru Ipad. Fără comentarii.

Facebook pentru Afaceri

 1. Facebook Business Manager. Cel mai important Link pentru o Afacere pe Facebook.
 2. Noutăți oficiale Facebook. Blogul Oficial Facebook.
 3. Facebook Brand. Totul despre Identitatea (Brandul) Facebook. Cum și în ce condiții îl poți folosi?
 4. Facebook Blueprint. Cursuri online gratuite despre Marketing pe Facebook.
 5. Reclame Facebook. Totul despre Reclame pe Facebook.
 6. Centrul de Ajutor pentru Promotori. Totul despre  Marketing și Publicitate pe Facebook: promovarea paginilor, poziționarea și administrarea reclamelor, alegerea audiențelor, creșterea numărului de conversii etc.
 7. Pagini Comerciale Facebook. Toată informația despre paginile comerciale pe Facebook.
 8. Facebook pentru Media. Descoperă cele mai recente practici recomandate de Facebook.
 9. Messenger pentru Afaceri.
 10. Facebook Audience Network. Totul despre Publicitatea lansată pe Facebook și afișată pe Web.
 11. Facebook despre Instagram.
 12. Surse de Inspirație Facebook. Găsește surse de inspirație accesând aceste resurse. Apoi folosește Facebook pentru a-ți transforma ideile în realitate și a-ți dezvolta afacerea.
 13. Povești de succes pe Facebook. Studii de caz despre cum afacerile se dezvoltă folosind marketingul pe Facebook.
 14. Facebook pentru Jurnaliști. Cursuri Facebook pentru Jurnaliști.
 15. Facebook GDPR. Ce este Regulamentul general privind protecția datelor (RGPD)?
 16. Strângeri de Fonduri pe Facebook.Totul despre colectarea de Fonduri pe Facebook. Vezi strângerile de fonduri pe care le-ai creat, cele pentru care ai donat şi cele la care ai primit invitaţie în activităţile tale.
 17. Creează Pagină din Profilul tău Personal. Profilul este contul tău personal, prin intermediul căruia intri în legătură cu prietenii pe Facebook. Dacă creezi o Pagină, poţi să foloseşti mai multe instrumente şi să distribui postările unei audienţe mai largi.

Bonus pentru Facebook Marketing

Închei acest articol cu un șir de link-uri utile, care îți vor simplifica activitatea ta de promovare pe Facebook. 

Vezi: Ghid practic: TOP 6 greșeli de copywriting pe Facebook

 1. Transformă-ți pagina Facebook într-un Landing Page. Foarte simplu. Copy, paste, click și ai o pagină de aterizare cu informații extrase din pagina ta Facebook.
 2. Cele mai Bune Secrete despre Facebook. O temă din Quora, în limba engleză.
 3. Facebook Like Checker. Analizează like-urile unei pagini.
 4. Lookup ID. Identifică ID-ul unui profil, pagini sau grup.
 5. Random Comment Picker Facebook. Alege la întâmplare un comentariu.
 6. StalkScan. Află absolut toată informația publică despre 1 persoană pe Facebook. Asta-i bună pentru detectivi 🙂
 7. Cover Photo Editor. Creează o copertă pentru pagina Facebook.
 8. YayText. Text Bold + text Italic pentru postările Facebook. Acestea pot crea probleme cu afișarea textului pe Mobile.

Acum ai la dispoziție toate formularele de contact cu reprezentanții Facebook. Cum îți pare? Ce ai mai avea de adăugat? Scrie în comentarii sugestiile tale 😉 Poate ai link-uri pe care vrei să le împarți cu cititorii și să le vezi în acest articol?

Pin It