Toate grupurile din lista de mai jos sunt extrase din profilul meu. Urmăresc de mai mult timp aceste grupuri de Marketing din Moldova și România. Sunt sigur că există mult mai multe grupuri și comunități. Hai să le adunăm, mă ajuți?

Grupuri de Marketing din Moldova

În Moldova pe Facebook am găsit următoarele grupuri de Marketing:

1. Digital HeadHunter

Digital HeadHunter este un grup creat de mine și Anton Pahotin în urma unui volum mare de anunțuri de angajare pe piața Chișinăului. Acest grup este dedicat strict anunțurilor de angajare și Resurselor Umane din domeniul Digital Marketing din Moldova.

2 . Wow Ads

Wow Ads este un grup pe Facebook dedicat creativității în publicitate. Aici vei găsi o mulțime de imagini, mesaje publicitare din toate colțișoarele lumii. Recomandat pentru inspirație 🙂

3. Mad Marketers

Mad Marketers este un grup pe Facebook creat de Anton Pahotin. Acesta adună specialiștii în Digital Marketing din Moldova. Aici se vorbește mai mult în limba rusă și se discută subiecte legate de Marketing: spoturi publicitare, noutăți, probleme actuale din piață.

4. Rockit Moldova

Rockit Modlova este un grup pe Facebook creat de Artur Gurău. Rockit este o comunitate dedicată Inovației, Tehnologiei și Creativității. Aici se distribuie informații utile și experiențele proprii, cu scopul de a învăța unii de la alții și a dezvolta colaborări sau parteneriate.

5. World Word War

World Word War este un grup pe Facebook din Moldova ce adună oameni cărora le place să disece cuvintele, să le audă și să le spună altfel. Acești oameni sunt o resursă de aur pentru copywriterii din lumea întreagă. O sursă tare bună de inspirație pentru copywriteri, pe bune.

6. Marketing Online Moldova

Marketing Online Moldova este un grup pe Facebook creat de Victor Cernomorcenco și Aliona Rotaru. Aici se distribuie articole relevante legate de Marketing Online.

7. DesignerMD Community

DesignerMD Community este comunitatea Designerilor din Moldova. Aici se vorbește atât în limba rusă, cât și în limba română. Grupul conține anunțuri de angajare, articole relevante și discuții pe diferite teme din domeniu.

8. Tehnologii de Marketing, Publicitate și PR în Moldova

Tehnologii de Marketing | Publicitate | PR [În Moldova] este un grup pe Facebook creat de către Igor Dobîndă. Aici vei găsi tot ce ține de promovare în Moldova. Servicii în domeniul promovării, sfaturi și schimb de experiențe între companii publicitare, specialiști în marketing, freelanceri și copywriteri.

9. Copywriting Moldova

Copywriting Moldova este un grup pe Facebook creat de către Adriana Arnăut. Prima și unica platformă online pentru copywriterii din Moldova. Aici găsești: info utilă din lumea copywriting-ului, începând cu hints and tips și până la tehnici de lucru, prezentarea copywriter-ilor care sunt deschiși colaborărilor, multe alte chestii utile pentru a învăța să scriem mai bine și mai eficient.

10. Site-ul Meu

Site-ul Meu este un grup creat de către Alina Hasnaș. O comunitate de entuziaști din Moldova, care sunt interesați de tot ce înseamnă website-uri și vor să crească profesional sau să adune cunoștințe relevante în dezvoltarea și promovarea site-urilor web. Aici se vorbește despre crearea, promovarea, optimizarea, creșterea site-urilor și sfaturi pentru partea tehnică. 

11. Social Media în Culise

Social Media în Culise este cea mai mare comunitate de marketeri din Republica Moldova. Acest grup este creat pentru schimb de experiențe și ajutor reciproc. La moment, grupul adună: social media manageri, copywriteri, designeri, specialiști în marketing, bloggeri, vloggeri, jurnaliști, PR manageri, top manageri, oameni de afaceri mici și mijlocii interesați de Social Media și Marketing Digital. Aici se discută întrebări actuale și dureroase din piață, se fac live-uri exclusive și se împrietenesc foarte mulți specialiști.

Grupuri de Marketing din România

În România, pe Facebook, urmăresc următoarele grupuri de Marketing:

1. Lumea Ambalajelor Remarcabile

Lumea Ambalajelor Remarcabile este un grup pe Facebook dedicat ideilor și soluțiilor creative în domeniul Ambalajelor Premium. Este destinat Producătorilor și Ambalatorilor români de produse alimentare și industriale. Comunitatea oferă suport celor care își doresc ca prin intermediul ambalajului, produsele lor să câștige un loc privilegiat în memoria consumatorilor. Aici găsești furnizori de pungi, folie, saci, coli, soluții de personalizare și consultanță în domeniu.

2. E-commerce cu Gomag

Ecommerce cu Gomag este un grup pe Facebook creat de către Cosmin Daraban. Acest grup este dedicat discuțiilor despre dezvoltarea comerțului online în România și informațiilor utile despre cum te poate ajuta platforma Gomag să îți crești vânzările online. Aici găsești mereu informații actuale despre comerțul electronic, dar și metode eficiente de marketing online.

3. Social Media în România

Social Media în România este un grup pe Facebook creat de Roxana Cioban. Este un Grup al pasionaților de Social Media din România. Aici se discută teme care au legătură cu Social media și alte domenii relevante.

4. Lumea SEO PPC

Lumea SEO PPC este un grup pe Facebook din România. Comunitatea celor care practică sau dorește să se informeze despre SEO și PPC.

5. Kiwi Marketer

Kiwi Marketer – comunitate de suport pentru marketerii online este un grup pe Facebook creat de către Doru Pelivan. Un grup gratuit care te ajută în lumea marketingului digital. Aici vei găsi: informații noi din lumea marketingului online, tips & tricks cool pentru online marketing, webinarii live pe diferite topicuri.

6. Marketing Afiliat România

Marketing Afiliat România este un grup pe Facebook dedicat discuțiilor la liber despre afilierea din România. Singura regula a grupului este cea a bunului simț. În grup se acceptă doar persoane care își asuma o identitate. 

7. Marketing & PR Cluj

Marketing & PR Cluj este un grup pe Facebook creat de către Călin Biriș. Acest grup este destinat exclusiv oamenilor de Marketing și PR din Cluj. El este creat cu scopul de a deveni un punct de sprijin și dezvoltare profesională în speranța creșterii industriei locale.

8. SMARTERS Marketing Hackers Romania

SMARTERS Marketing Hackers România este un grup pe Facebook creat de către Toma Grozăvescu. Acest grup este destinat tuturor celor care vor să învețe mai multe despre cele mai noi strategii și abordări în marketing și antreprenoriat.

9. Facebook Marketing România

Facebook Marketing Romania este un grup pe Facebook care ține de marketing-ul pe această platformă. Aici se discută despre ultimele strategii, trenduri și unelte. La fel, vei găsi răspunsul sau soluția la întrebările tale de la experți în domeniu.

10. Clubul de Marketing

Clubul de Marketing este un grup pe Facebook creat de către Alexandru Nedelea. Aici se distribuie diversă informație despre tehnicile de manipulare în Marketing și vânzări.

Sunt sigur că pe Facebook există încă foarte multe grupuri și comunități care nu sunt incluse în această listă. Ajută-mă să le identific. Hai să creăm cea mai mare listă de grupuri! Scrie mai jos, în comentarii, ce grupuri de Marketing mai cunoști.