Trăim într-o lume bazată pe video în care video marketing pe Social Media este folosit de companii pentru a face populația conștientă de serviciile și produsele sale.

Rapoartele Forbes susțin că 87% dintre Agenții de Marketing din Social Media folosesc deja videoclipuri în campaniile de marketing. Cifrele cresc zilnic. Videoclipurile pot atinge, de asemenea, 82% din tot traficul online în viitorul apropiat.

Cu toate acestea, nu toate videoclipurile vor aduce rezultatele dorite, iar unele ar putea să nu reușească să genereze rezultate din cauza calității, a modului prost în care sunt editate.

Aici devine esențial să îți editezi corect videoclipurile. Dacă dorești cu adevărat să obții succes publicând clipuri video pe diferite platforme de social media, iată un ghid pas cu pas despre editarea videoclipurilor.

Editează Clipuri Video pe Windows sau Mac folosind un Editor Video Online

Alege instrumentul potrivit de editare video online dacă nu vrei să cheltui o groază de bani pe asta. Caracteristicile de bază ale instrumentelor online de editare video sunt disponibile gratuit, asta simplifică editarea și publicarea conținutului video pentru companii. Cel mai bun editor video online pe care îl poți folosi pentru a edita videoclipurile tale este InVideo.

invideo-editor-online-gratuit
invideo-editor-online-gratuit

Înscrie-te Gratuit la acest editor online. După asta, adaugă Brand Presets pentru a furniza numele companiei, urcă Logo-ul, alege culorile de Brand, adaugă Plug-in-uri, profiluri Social Media și alte elemente pentru Identitatea Vizuală a videoclipului. Salvează toate astea ca să le aplici ulterior tuturor videoclipurilor tale.

9 Pași pentru Editarea Videoclipului pe Pânză Goală a Editorului Video Online

Aici devine esențial să îți editezi corect videoclipurile. Dacă dorești cu adevărat să obții succes publicând clipuri video pe diferite platforme de social media, iată un ghid pas cu pas despre editarea videoclipurilor.

Pas 1: Înscrie-te pentru un Cont Gratuit în Editorul video

Alege opțiunea Blank Canvas de pe ecranul de start după ce îți creezi un cont gratuit sau te autentifici. Alege raportul de aspect corect în funcție de platforma pentru care faci videoclipul. Apoi, fă click pe butonul Creează un Videoclip și începe procesul.

Pas 2: Încarcă Fișierele Video

Dă click pe opțiunea Încărcări și apoi click pe Încărcare media pentru a accesa fișierele sau folderul video. De asemenea, poți alege videoclipuri și imagini din Biblioteca de stocuri media a Editorului și să le utilizezi în videoclip.

Pas 3: Adaugă conținut media la cronologia de editare

Doar tragi și plasezi conținutul media pe pânza goală pentru a-l adăuga la cronologia de editare. Odată ce faci acest lucru, vei începe să primești notificări pop-up care te vor întreba dacă vrei să tai anumite cadre sau să folosești întregul videoclip.

Dacă doriți să utilizați întregul videoclip, faceți clic pe opțiunea Utilizare video complet și, dacă nu, trageți materialul din partea stângă sau din dreapta pentru a o tăia în funcție de cantitatea de filmare de care aveți nevoie.

Dacă editorul este setat la Scene Timeline video, cu un simplu click pe opțiunea Toate scenele vezi totul cu ușurință. Dacă vrei să adaugi alt film, faci clic pe +Scenă în cronologie și alegi opțiunea Blank Scene. Acum tragi și pui următoarea fotografie în Scena goală. Puteți decupa clipul așa cum vrei și repeta același pas pentru toate clipurile adăugate.

Pas 5: Adaugă muzică și Voiceover la videoclipul

Vrei să adaugi Voiceover la videoclip?

Poți înregistra un voiceover chiar în instrumentul de editare video online și poți să îl înregistrezi separat, apoi să îl urci în editor. Pentru a înregistra voiceover în editor, dă click pe opțiunea Voiceover și alege opțiunea de înregistrare Voiceover. Acum fă click pe Înregistrare și începe.

Adaugă muzică de fundal la videoclip prin click pe opțiunea Muzică pentru a accesa biblioteca de efecte sonore și muzică fără drepturi de autor a editorului. Toate acestea și multe altele sunt gratuite!

Poți căuta orice tip de muzică pentru videoclip. Pur și simplu plasează cursorul peste muzica preferată și fă click pe semnul + pentru a o adăuga la videoclip.

Pasul 6: Adaugă text la videoclip

Fă click pe opțiunea Text și pe semnul + pentru a adăuga text și a titlu în videoclip. Fă click pe caseta de text de pe pânză pentru a edita textul.

Pasul 7: Sincronizează video și audio

Acesta este momentul potrivit și etapa perfectă de editare video pentru a sincroniza sunetul și videoclipul împreună. Redă videoclipul incomplet și ajustează sincronizarea pentru fiecare fotografie sau scenă în funcție de muzică. Cum? Trage scena aleasă de la stânga la dreapta pentru a crește sau a micșora durata.

Pasul 8: Adaugă tranziții la scenele video

Găsești o cutie mică între scenele tale. Această casetă are o linie care trece prin ea. Fă click pe casetă pentru a adăuga tranziții între scenele videoclipului. În acest fel, ai la dispoziție toate opțiunile de tranziție.

Plasează cursorul peste opțiuni pentru a vedea cum arată acestea și dacă dorești să le utilizezi sau nu. Dacă ești mulțumit de o tranziție, dă click pe ea și adăugă la videoclipul tău.

Pas 9: Adaugă alte elemente de editare video, cum ar fi Suprapuneri

Condimentează puțin videoclipul tău. Cum? Folosește suprapuneri și autocolante. Click pe opțiunea Autocolante și caută autocolante folosind cuvinte cheie relevante. Fă click pe cel care îți place și adaugă la videoclip. De asemenea, mută autocolantul pe ecran pentru a-l plasa acolo unde dorești.

Odată ce ai terminat toți acești pași, exportă videoclipul, descărcă și distribuie, astfel încât efortul tău ca social media marketer să nu fie în zadar.

Concluzie

Deci, aceștia sunt pașii pentru a edita ușor videoclipuri social media. Orice tool de editare video online folosești, asigură-te că te simți confortabil în utilizarea lui și că știi toate caracteristicile sale de bază pentru a oferi videoclipului aspectul meritat.

invideo-editor-online-gratuit
InVideo, Editor Online Gratuit
Pin It