Am adunat o listă din 25 de canale unde poți să urmărești interviuri, uneori chiar provocatoare, cu personalități din diferite domenii: politic, lifestyle, antreprenoriat și altele.  

Află de la Cei mai Buni despre Greșeli, Soluții, Bani și Provocări. 

Galben – 112 K abonați

Dorin Galben – jurnalist, care și-a creat propriul proiect Un show de doi Galbeni, unde vorbește liber despre multe probleme din societate. A creat această formă de protest, pentru a se expune liber împotriva autorităților și politicienilor neonești. 

În cadrul acestui proiect, Dorin Galben publică constant pe canalul său și o serie de interviuri #fărăprotocol, cu oameni însemnați, cu realizări frumoase, de la care avem ce învăța. 

Vezi: Marian Hurducaș: ”Creativitatea e just nice to have. Dacă în final, nu-mi reputează succes conform strategiei, nu are nicio valoare.”

Lorena Buhnici – 58,4K abonați

Anna Tulgara – 19, 6K abonați

Citește: 80+ Bloguri de Marketing și Antreprenoriat din Moldova și România

Unu noaptea – 14,8K abonați

Tu despre ce vorbești la unu noaptea?

Dragoste? Frici? Durere? Scopuri? Fericire?

Zilnic ești pus față în față cu mai multe dileme: să îți găsești vocația, să depășești trădarea, să cunoști dragostea, să rămâi tu însuți atunci când toți merg în direcția opusă.

Cristina Purice te invită să cunoști îndeaproape oameni care, la fel ca tine, se confruntă cu aceste dileme, le trăiesc și au curajul să vorbească despre ele în public… vulnerabil, sincer, fără frică.

Așa cum o fac la unu noaptea.

Offline cu Doina Chiorescu – 6,89K abonați

TELEMAGAZIN MOLDOVA – 6,75K abonați

Treci pe aici: Brand Personal: Tot ce nu ai știut despre Strategie și Promovare

EA – 5,72K abonați

Revista EA.md este prima revistă online pentru femei din Republica Moldova. 

Pe canalul de Youtube EA.md găsești interviuri cu celebrități, povești de succes din lumea afacerilor, recomandări beauty, rețete utile în bucătăria oricărei femei.

Agora Moldova – 4,93K abonați

Agora.md oferă în mod operativ știri, analize și Interviuri bazate pe fapte verificate și din surse credibile, în format multimedia, non-standard, ușor de digerat și accesat prin diverse canale.

Startup – 4,11K abonați

Cu siguranță, Republica Moldova nu este cea mai potrivită țară pentru a face business, iar gândurile spre emigrare afectează fiecare familie tânără. Totuși, mai există mii de tineri ambițioși de care ar trebui să fim mândri și care, ne-ar putea motiva să ne schimbăm viața.

Despre această categorie de oameni speciali, afacerile și poveștile lor personale de succes,  este acest Proiect pe YouTube 🥇

Vezi și: Lorand Soares Szasz: ”Hate-ul vine exact cum vine și succesul”

Te Testez – 3,19K abonați

T Testez este un vlog pentru oameni activi, plini de viață, care iubesc provocările, călătoriile și sunt interesați de afaceri și de bani.

Just Vlog – 1,76K abonați 

Just Vlog –  un canal despre afaceri și lifestyle. Un blog video distractiv și educativ, care  promovează bunele practici în afaceri, inspiră și motivează acțiunea.

13 cu Rodica Ciorănică – 1,74K abonați

13 cu Rodica Ciorănică este o serie de emisiuni interviu cu oameni care au trăit niște experiențe de viață unice. 

E firesc. E despre fiecare. E despre lecții de viață.

În fiecare duminică seara, o nouă poveste care te motivează să continui.

Prinde ceva interesant: Ruslan Cojocaru: ”În 2020 am înțeles greșeala fundamentală a modelului de business”

Manifest – 467 abonați

manifest este despre oamenii care mișcă lucrurile din loc

este despre cei care cad, se ridică, luptă și merg înainte

…despre probleme și soluții

…despre iubirea de țară și non-iubirea

…despre noi: tu și eu

…este doar un

…manifest

Urmărește seria de interviuri cu oameni de Valoare pe canalul manifest

Cu Accent – 179 abonați

Este un vlog tip interviu, cu oameni de afaceri din România, despre investiții și veniturile antreprenorilor din diferite domenii.

Scopul acestui proiect este educarea tinerei generații de antreprenori care doresc să-și deschidă o afacere într-un anumit domeniu, dar și schimbul de know-how și experiențe cu oamenii care dețin deja un business.

Podcast-uri

HURDUcast 

Podcastul lui Marian Hurducaș, marketing & communication strategy consultant, trainer, antreprenor și fost jurnalist de radio.

Se discută despre comunicare, marketing, presă, business, succes și mai ales eșec. Invitații sunt din toate domeniile, însă cu siguranță vei avea idei noi de reținut și chiar de pus în practică. 

Nu toți sunt vedete consacrate. De unii poate n-ai auzit niciodată, dar sunt oameni care au făcut ceva notabil în domeniul lor de activitate sau pentru comunitate, și care îți pot aduce un plus de cunoștințe. 

Thinking Made Visible cu Mădălina Vasiu 

Thinking Made Visible este un produs media, ce cuprinde un podcast, a cărui gazdă este Mădălina Vasiu. E creat împreună cu echipa Grai Media & Digital și face parte din produsele media ce aparțin Grai Group România.

Trage cu ochiul: De vorbă cu Oana Mădălina Vasiu: „Email Marketingul este un element de popularizare a Content Marketingului”

George Buhnici – 1,07 mil. abonați

Radu Constantin – 897K abonați

SPEAK – 458K abonați

Citește la fel: Corneliu Sau: „Mai bine Investește în Marketing 20 000, decât 18 000 euro”

DA BRAVO! by Mihai Bobonete –  371K abonați

Fain & Simplu cu Mihai Morar – 106K abonați

Acasă la Măruță – 88,2K abonați

Andreea Raicu Official– 54,1K abonați

Ioo Francisc Podcast Experience – 9,44K abonați

Titania – 435 abonați

Veizi și: Mădălina Ștefan: Branding Personal și Puterea Strategiei de Promovare